Hallitus vastaa kysymyksiin ja tiedottaa

SPJ:n yleiseen toimintaan liittyvät keskustelut käydään täällä !

Valvojat: Valvoja9, Valvoja3, Valvoja7, Valvoja1, Valvoja6, Valvoja5, Valvoja2, Valvoja4, Valvoja8

Vastaa Viestiin
Uimonen
Viestit: 179
Liittynyt: 09 Tammi 2009, 22:29

Hallitus vastaa kysymyksiin ja tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Uimonen » 03 Syys 2018, 21:47

Avaan keskusteluketjun uuden otsakkeen alla, kun tuo aiempi - sinänsä asiallinen otsake "Foorumin rooli tiedotuskanavana" - ei ihan täysin istu siihen rooliin mitä hallituksen virallisella tiedottamisella tai kannanotolla tarkoitetaan.

Uusin tiedote on tässä:

SPJ:n hallitus teki sähköpostikokouksessaan 24.- 29.8. päätöksen olla mukana Suomen Metsästäjäliiton järjestämässä tapahtumassa "Metsästyskoiraviikonloppu" 27.- 28.10.2018.

SPJ ei itsessään järjestä omaa tapahtumaa, mutta kannustaa omia jäsenyhdistyksiään osallistumaan tapahtumaan joko itsenäisesti järjestämällä oman tapahtuman tai toimimalla yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa. Kannustimena SPJ:n hallitus tulee arpomaan kaikkien tapahtumaan todistetusti osallistuneiden omien jäsenyhdistystensä kesken pienet rahapalkinnot (300, 200 ja 100 euroa) sekä tarvittaessa vielä joitain tavarapalkintoja.

Nyt kannattaa viedä viestiä eteenpäin omille paikallisille jäsenyhdistyksille, sillä aikaa järjestelyille on vielä runsaasti.

SML:n tapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät linkistä: https://metsastajaliitto.fi/metsastyskoiraviikonloppu
Sami Havia
Hieno Koira, hieno Harrastus!

Uimonen
Viestit: 179
Liittynyt: 09 Tammi 2009, 22:29

Re: Hallitus vastaa kysymyksiin ja tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Uimonen » 30 Loka 2018, 21:42

SML:n metsästyskoiraviikonloppu on vietetty ja useita hienoja tapahtumia järjestettiin ympäri Suomen.

SPJ:n lupaamat pienet rahapalkinnot tullaan päätöksen mukaisesti arpomaan tapahtumien järjestämiseen osallistuneiden SPJ:n jäsenyhdistysten kesken. SML:n asianomaisen tapahtumasivuston perusteella on tiedossa järjestelyihin osallistuneet yhdistykset, ja mitkä niistä ovat SPJ:n jäsenyhdistyksiä. Jos on kuitenkin tiedossa muitakin, kuin ao. luettelossa mainitut yhdistykset, jotka ovat osallistuneet tapahtumien järjestelyihin, niin pyydän ilmoittamaan niistä pikaisesti minulle (sami.a.havia@gmail.com tai 040-5879093).

Arvonta suoritetaan lähipäivinä.

Pystykorvaterveisin!
Sami Havia
Hieno Koira, hieno Harrastus!

Uimonen
Viestit: 179
Liittynyt: 09 Tammi 2009, 22:29

Re: Hallitus vastaa kysymyksiin ja tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Uimonen » 29 Marras 2018, 16:39

hallituksen sähköpostikokouksessa (4/2018-2019) Suomenpystykorvajärjestö teki päätöksen ilmoittautua mukaan metsästyskoiraviikonloppuun 27.- 28.10.2018 kannustaen SPJ:n yhdistysjäseniä järjestämään/osallistumaan oman paikkakuntansa metsästyskoiraviikonlopun tapahtumiin. Kannustimena hallitus päätti arpoa kaikkien tapahtumiin osallistuneiden jäsenyhdistystensä kesken palkintoja.

Järjestön yhdistysjäsenistä metsästyskoiraviikonloppuun osallistui saatujen tapahtumatietojen perusteella yksi yhdistys: Koillis-Savon Kennelkerho ry, voittaen järjestön 300 euron kannustusraha palkinnon.

Kiitokset Koillis-Savon Kennelkerholle aktiivisuudesta ja onnittelut!
Sami Havia
Hieno Koira, hieno Harrastus!

Uimonen
Viestit: 179
Liittynyt: 09 Tammi 2009, 22:29

Re: Hallitus vastaa kysymyksiin ja tiedottaa

Viesti Kirjoittaja Uimonen » 27 Tammi 2019, 14:35

Hallitus piti kokouksen perjantaina 25.1.2019 Jalostuspäivien yhteydessä Kuopiossa. Kokouksessa käsiteltiin mm. Leila Mukkalan SPJ:n puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle osoittama kirjallinen huomautus "spj foorumin kirjoittelusta ja siihen puuttumisesta". Kyseinen pykälä tarkastettiin kokouksessa heti ja lopputulema on näin ollen julkaistavissa.

Keskustelujen jälkeen todettin yksimielisesti, että hallitus antaa tämän asian tiimoilta täyden tukensa SPJ:n puheenjohtajalle, SPJ:n varapuheenjohtajalle, Suomenpystykorvajaostolle ja Suomenpystykorvan jalostusryhmälle. Lisäksi hallitus totesi, että pystykorva.info -palstan moderaattorit ovat toimineet asiallisesti ja heidän toimintaansa koskevien ohjeiden mukaisesti.
Sami Havia
Hieno Koira, hieno Harrastus!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleiset rotujärjestön keskustelut”