TUTKA-ARVONTA/POHJIKSEN ENSIMMÄINEN KÄYTTÖKOE

Tämän otsikon alla keskustellaan pohjanpystykorviin liittyvistä asioista.

Valvojat: Valvoja9, Valvoja3, Valvoja7, Valvoja1, Valvoja6, Valvoja5, Valvoja2, Valvoja4, Valvoja8

Vastaa Viestiin
pohjoispohjalainen
Viestit: 15
Liittynyt: 17 Tammi 2018, 20:06

TUTKA-ARVONTA/POHJIKSEN ENSIMMÄINEN KÄYTTÖKOE

Viesti Kirjoittaja pohjoispohjalainen » 04 Syys 2019, 21:03

Tervehdys kaikille pohjis-harrastajille!

Koekausi on jo hyvässä vauhdissa ja toivottavasti jatkuu vilkkaana koko kauden!

Aikaisemmin kesäkuun ja elokuun Pystykorva-lehdessä ilmoittelimme, että Talvipäivillä 2020 pohjisten rotukohtaisessa tilaisuudessa arvotaan koiratutka koeuransa ensimmäiseen LINT-/HIRV-käyttökokeeseen osallistuneiden pohjisten (=omistajien) kesken. Kuinka osallistun arvontaan?

Pohjiksen osallistuessa uransa ensimmäiseen käyttökokeeseen, skannaa koirakohtainen kilpailupöytäkirja ja lähetä se allekirjoittaneelle osoitteeseen matti.kaarto@gmail.com. Tietenkin voit lähettää kopion pöytäkirjasta myös postitse (osoite alhaalla). Muistathan, että ensimmäisen kokeen koetuloksella EI OLE MERKITYSTÄ!

Tällä hetkellä arvontaan on saapunut pöytäkirjat kolmelta koiralta. Voittomahdollisuus juuri nyt on siis 33.33333333%...toivottavasti prosentti laskee vielä rajusti?!

KASVATTAJAT! Informoikaa ja innostakaa teiltä pennun ottaneita pohjis-harrastajia osallistumaan arvontaan! Informoikaa ja innostakaa pennun ottajia käyttökokeeseen kertomalla, miten hieno kokemus onkaan osallistua käyttökokeeseen!

KOKENEET POHJIS-HARRASTAJAT! Innostakaa ja tukekaa tuttuja ja tuntemattomiakin pohjisten omistajia käyttökokeisiin kertomalla omia kokemuksia käyttökokeista ja osallistumalla tuomarointiin erityisesti uusille harrastajille!

UUDET HARRASTAJAT! Käyttökokeiden tukihenkilölista on luettavissa jokaisessa Pystykorva-lehdessä ja voin vakuuttaa, että tukihenkilöt todellakin auttavat/opastavat/kertovat käyttökokeista. Ottakaamme jokainen käyttökoe yhteisenä nautinnollisena hetkenä koiran kanssa metsässä - ei verenmaku suussa kilpailuna! Tulosta sitten tulee, jos on tullakseen.

Antoisaa ja iloista metsästys- ja koekautta kaikille pohjis-harrastajille!

Matti Kaarto
PPK-jaoston pj
matti.kaarto@gmail.com
050-331 5299
Kannustie 1
14200 Turenki

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ei haukku haavaa tee”