Tarua vai totta?

Tämän otsikon alla keskustellaan karjalankarhukoiriin liittyvistä asioista.

Valvojat: Valvoja3, Valvoja7, Valvoja1, Valvoja6, Valvoja5, Valvoja2, Valvoja4, Valvoja8, Valvoja9

Masa-Raati
Viestit: 147
Liittynyt: 28 Touko 2011, 15:59
Paikkakunta: Hyrynsalmi

Re: Tarua vai totta?

ViestiKirjoittaja Masa-Raati » 08 Maalis 2018, 09:33

Ja vielä tämäkin jonka toivon olevan tarua , jonkun metsästystä vihaavan piiperön visio.

Ollaanko tosiaan suunnittelemassa Kieltolakia koirametsästykseen. Kuulunut että kiellettäsiin koirapaikantimien käyttö, jopa irti olevalla koiralla metsästys, mentäsiin takasi mölyämiseen , ja siirryttäsiin koiran siirtelyyn kytkettynä metsässä. Onhan tämmöset visiot täysin P..Ceestä, ja toivottavasti ovat tarua. Mutta kun tämmösiä alakaa liikkumaan huhuja niillä vaan on taipumus jossain vaiheessa jotenki toteutua.

Mutta jos .. niin mihin me jalostetaan.. kuka meidän jälkeen koirametsästää.. nuoret liikkuvat bemarilla ja tekevät älypuhelimmalla muuta ku seuraavat koiraa..

Toivon että kaikki on kuitenkin tarua, tai pahaa unta.
Matti Raatikainen

pentti koskelo
Viestit: 787
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 11:47

Re: Tarua vai totta?

ViestiKirjoittaja pentti koskelo » 08 Maalis 2018, 11:54

Painajaisuntahan tuo on aivan selvästi.

pentti koskelo
Viestit: 787
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 11:47

Re: Tarua vai totta?

ViestiKirjoittaja pentti koskelo » 10 Maalis 2018, 21:21

Läääkärit,opettajat,kirkkoherrat ym lukeneet oli arvostettuja henkilöitä ennenvanhaan , miksei myös nykyäänkin. Maalaistaloon Pudasjärvellä oli tullut kunnasta joku kymppi käymään ja mukana maisterismiehiä. Pöytä pantiin koreaksi kun maisterikin oli mukana. Emäntä kertoo naapurille seuraavana päivänä tapahtumasta, johon naapuri. "Kyllähän minä sen nuoren maisterin tiedän. Se on tuolta Hetekylästä lähtösin ja asuu Oulussa. Ennen joulua oli saanut uimamaisterin paperit.

Masa-Raati
Viestit: 147
Liittynyt: 28 Touko 2011, 15:59
Paikkakunta: Hyrynsalmi

Re: Tarua vai totta?

ViestiKirjoittaja Masa-Raati » 10 Maalis 2018, 22:21

Tämön ihan tuoreesti kuultua totha.
Oli viagra tarpeesehen loppunu eikä mistään..

Olivat käpytikan siemennestettä kokheilemmaan , oli aottanu , hakkuuttanu vakkei ollu koluakkaan.
Matti Raatikainen

korpiritari
Viestit: 773
Liittynyt: 19 Loka 2013, 13:17

Re: Tarua vai totta?

ViestiKirjoittaja korpiritari » 10 Maalis 2018, 22:49

Onse se voimasana, mulla leikkuulle meno...
Viime vuosisataa elettiin. Hirvee mölymetällä pyyvettiin pääsääntösesti. Meill sellainen h.päällikkö, koiramiehet joutu viimeisen ajon ajamaan. Päällikön mielestä ainut vaihtoeho linjaan piikitetty mölyäminen jolla saalis tuloo. Päällikön milestä koiramiehet päässeet päivän helpommalla, joutavat viimesen ajon ajamaan.

Päälystön päivän viimeinen käskynjako: "koiramies Tauno tänne, ota 3 koiramiestä mukaan, ajatte tuolta martikasta mourunpuuroo myöten, passi tuloo lumiahhoon.. Tauno: "elähä ny mua vaivasta laita". Päällystö: "laitan kun laitan, ajon teekee koiramiehetkin". Tauno: "mulla kun huommenna meno leikkuulle, En lähe". "ei sitte piä ajaa". Jäi se päivän viimeinen ajo tekemättä, (näin minunkaan tarvinnut ajoon lähteä). Tilanteen rauhoituttua kysäsin Taunolta, ett mikä se vaivaa miestä? " Tauno vastas, housujaan nostellen): "hiuksia meinasin huomenna vähäsen leikkuutaa" :lol:

(muuten 89% totta)
Rauno Juntunen

pentti koskelo
Viestit: 787
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 11:47

Re: Tarua vai totta?

ViestiKirjoittaja pentti koskelo » 11 Maalis 2018, 11:13

100% totta. Parikymmentä vuotta sitten kovanluokan karhukoiramies oli hirvenhaukkukokeissa Oulun seudulla. Toiseksi tuomariksi sattui yksi minun tuttavista joka oli töissä Oulun yliopistolla ja oli väitellyt metallurgian tohtoriksi.Tämä koiramies kysyy:" Sinähän se varmasti osaat sanoa kun oot noita tohtorismiehiä että mikä minun selässä on vikana kun särkee jatkuvasti ja vähän niiku kumaraan meinää vetää"

Eihän tuo mitään jos ammatista erehtyy. Edellisessä työpaikassa minua on kahteen otteeseen luultu arkkitehdiksi. Molemmille vastasin että pitkään se minullakin oli haaveena.

Useamman kerran on luultu koiramieheksi että mistä se johtuu että aina on pelaavat koirat. Ei siihen ole muuuta konstia ole kuin suumerkit ja toimimattomat monttuun. Silloinhan vain toimivat jää jäljelle. Se on yksinkertaista kun sen oivaltaa. :thumbsup: :thumbsup:


Palaa sivulle “Koirasta ja koirankarvoista”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa