Ilmoittautuminen SM-haukkuihin

Tämän otsikon alla keskustellaan pohjanpystykorviin liittyvistä asioista.

Valvojat: Valvoja8, Valvoja9, Valvoja3, Valvoja7, Valvoja1, Valvoja6, Valvoja5, Valvoja2, Valvoja4

Vastaa Viestiin
herohusty
Viestit: 66
Liittynyt: 10 Helmi 2013, 13:57

Ilmoittautuminen SM-haukkuihin

Viesti Kirjoittaja herohusty » 18 Loka 2017, 16:37

Viimeiset päivät ilmoittautumiseen SM-haukkuihin alkavat olla käsillä. Otteluun kannatta ilmoittautua vaikka koira ei olisi saavuttanut facebookissa mainittua 148 pisteen rajaa sillä kaikki mainitun pisterajan saavuttaneet tai ylittäneet eivät välttämättä pääse tulemaan otteluun esim. sairastumisen tai nartun juoksun takia.
Ruokolahdella tavataan!
hannu
Hannu Hämäläinen

Uimonen
Viestit: 178
Liittynyt: 09 Tammi 2009, 22:29

Re: Ilmoittautuminen SM-haukkuihin

Viesti Kirjoittaja Uimonen » 18 Loka 2017, 23:44

Hannulta hyvin asiallinen muistutus; kiitokset siitä. Pohjanpystykorvien SM-haukkujen järjestämisohjeen mukaisesti aikaa ilmoittautumiselle on vielä muutama päivä jäljellä, joten reippaasti ilmoitukset kehiin. On paikallaan, että tämän rodun arvokkaimpaan vuotuiseen kisaan saadaan tämän hetken parhaat koirat mukaan. Puitteet on ainakin rakennettu sen mukaisesti.

En ole itse kommentoinut SM-kisaan liittyvien FB-pohdiskelujen sisältöä, mutta olen niistä varsin hyvin tietoinen. Jos jotain vielä aprikoivaa ilmoittautujaa mietityttää Ruokolahden susitilanne, niin valaisen hieman tuota asiaa. Ruokolahden kunnan alueella on olemassa reaalinen susiriski, joten senpä takia maastomestarimme ovat tehneet jo pitkän aikaan melkoisen urakan etsiessään ja löytäessään Pelen reviirin ulkopuolelta tarpeellisen määrän asiallisia ja lintupitoisia maastoja. Ajomatkat saattavat olla pidempiä, mutta turvallisuuden näkökulmasta tämä on aina se parempi vaihtoehto.

Ottelutoimikunnan puheenjohtajana voin rauhoitella koiranomistajien mahdollisesti levottomia mieliä, ja toivon, että kaikki hyvässä iskussa olevat Pohjanpystykorvat saavat mahdollisuuden näyttää taitonsa tulevassa SM-mittelössä.

Tervetuloa Ruokolahdelle!

Sami Havia
Ottelutoimikunnan puheenjohtaja
Sami Havia
Hieno Koira, hieno Harrastus!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ei haukku haavaa tee”