Joukkosilmätarkastuksia SPJ:n tuella

Täältä löydät karjalankarhukoiran terveys- ja jalostusasioihin liittyviä tiedotteita sekä ohjeita!
Katja
Viestit: 114
Liittynyt: 24 Joulu 2015, 12:37

Joukkosilmätarkastuksia SPJ:n tuella

Viesti Kirjoittaja Katja » 24 Heinä 2019, 10:22

Joukkotarkastus 11.08.2019 Kajaani Paavolan kennelkeskus.

Kainuun Beagle järjestää joukkotarkastuksen koirille Kajaanissa, Paavolassa 11.08.2019. Tarkastuksen tekee eläinlääkäri Jari Aho.

Hinnat;
Silmät 50 €, polvet 20 € ja sydän 20 €. Lisäksi 10 €/koiranomistaja muihin kuluihin. Tilaisuudessa on käytettävisssä Rotujärjestön (SPJ) tuki jäsenistön koirille 20 €/ koira max 2koiraa / omistaja. Tilaisuudessa vain käteismaksut. Varaathan tasarahan sekä tarkastusmaksuun, että erillisenä toimistokuluun, kiitos.

Ilmoittautumiset osoitteella ingak@suomi24.fi. Saat kuittauksen postin vastaanottamisesta sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Ilmoitamme tarkemman aikataulun myöhemmin sähköpostilla. Kirjaa sähköpostiin SPJ:n jäsennumero.

Eli SPJ:n jäsenille silmätarkastus 30 € + 10 € maksu järjestävälle taholle. Eläinlääkäri laskuttaa rotujärjestöltä 20 € / koira jos jäsennumero ilmoitettu.
Katja Partanen

Katja
Viestit: 114
Liittynyt: 24 Joulu 2015, 12:37

Re: Joukkosilmätarkastuksia SPJ:n tuella

Viesti Kirjoittaja Katja » 24 Heinä 2019, 10:22

Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat" - mitä haluatkin koiraltasi tarkastettavan, se onnistuu Savukosken eläinlääkärin vastaanotolla lauantaina 21.9.2019

ELL, Dip. ECVO Elina Pietilä tulee taas meille peilaamaan silmiä. Samalla onnistuvat viralliset polvi- ja sydäntarkit.
Savukosken vastaanotolla on nyt uutuutena myös röntgen, joten samalla voimme kuvata halutessanne Kennelliiton viralliset tutkimukset (lonkat, kyynärpäät, selät).

Hinnasto:
Virallinen silmätarkastus 65 eur
Virallinen polvitarkastus (silmätarkastuksen yhteydessä) + 25 eur
Virallinen sydänkuuntelu (silmätarkastuksen yhteydessä) + 20 eur

Lonkkien, kyynärpäiden ja polvien osalta päivitämme hinnat myöhemmin.

Tervetuloa viettämään koiramaista päivää kanssamme!

Ajanvaraukset: hanna.nurmi@pelsavu.fi

Myös tähän joukkotarkastukseen on sovittu rotujärjestön (SPJ) tuki 20 €/koira ja max 2 koiraa/ omistaja. Omistaja maksaa siis esim. silmätarkastuksesta 45 € ja eläinlääkäri laskuttaa loput 20 € rotujärjestöltä. Ilmoita ilmottautuessasi rotujärjestön jäsen numero tuen saadaksesi.

Tämän tarkastustilaisuuden yhdeydessä kerätään verinäytteitä koirangeenit.fi tutkimusryhmälle. Toivottavasti karhukoiria osallistuisi tilaisuuteen runsaasti ja saataisiin verinäytteitä myös sieltä pohjoisen koirista. Verinäytteen luovuttamisesta ei tule omistajalle kuluja.

Tilaisuudessa on mahdollista otattaa myös poskisolunäyte geenitestejä varten, kunhan geenitestipaketti on tilattu etukäteen valmiiksi.

Karhukoirien osalta siis silmätarkastus ja lonkkakuvaus ovat PEVISAN vaatimat terveystutkimukset.
Katja Partanen

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “KKK terveys- ja jalostustiedotteet sekä ohjeet”